Una final emocionant

Rosa Torres, reportera gràfica, esperava emocionada que sonara el telèfon mòbil. Era finalista del concurs«La volta al món en set paisatges» i aquell dia començava la gran final. Disposava d’un mes per a fer reportatges sobre set paisatges de la Terra. No sabia encara quins. Li deixarien pistes al mòbil i ella hauria de viatjar al lloc que creia que era, fer-hi fotografies i enviar-les per Internet. Si l’encertava, rebria la pista del paisatge següent. Si no, perdria i s’acabaria el viatge.

Els camins del Saber. Edicions Voramar / Santillana. Texto de Pepa Guardiola.

 

An exciting final

Rosa Torres, photojournalist, was very excited while waiting for her mobile phone to ring. She was a finalist of the “Around the world with seven landscapes” contest and that day began the big final. She have had one month to make a report about seven landscapes on Earth, she didn´t know which ones she would work with. They would leave clues on her mobile phone in order to have her travelling to the places that she should think are the correct ones, then she will take some pictures and will send them via Internet. If she could guess correctly, she will get the clue of the following landscape. Otherwise, she would loose and the journey will be finished.

Ways of knowing. Voramar publications / Santillana. Text by Pepa Guardiola.